Pupujian

1

Kakuping suanten azan di masjid ti katebihan

Sihoreng téh ngawartosan ngajak solat babarengan

Ulah sok solat di imah

Salagi aya masjid mah

Pribumi atawa sémah

Salagi teu acan udur mah

2

Éling-éling diri-diri urang bakal mulang

Ari mulang téa jalan ka pakuburan

Sasak raas meuntas poék

Reujeung loba bégal

Lir ibarat na parahu

Dikemudi didaratan

3

Allo huma soliwasalim a’la

Sayidina wal maulana muhammadin

A’da dama pihil millah hisolatan

Dailmatan pidawami mulkillahi

Dawuh nabi ari dina pakuburan

Éta pasti ngalangsa sabab sorangan

Sareng deui dikubur téh poék pisan

Nu nyaangan iwal ti ku ngaos kuran

4

Solalloh hurobuna

A’la nuril mubin

Ahmadal mustofa

Sayidil mursalin

Waala allihi wasohbihi ajmain

Ti waala alihi2x

5

Robana Alloh ya robana

Dzolamna angpusana

Wailam tagpirlana

Watarhamna lana kunana minal hosirin

Duh gusti pangeran abdi

Abdi dolim ka diri abdi

Pami gusti teu ngahapunten

Tangtos abdi janten jalmi anu rugi

 

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: