Basa

Sasadu Basa

Taya kecap nu karopea, taya basa nu kajaga, tug nepika katembong di alam nyata. Hatur nuhun ka para ibu sinareng rama, guru jeung para dosen sadaya anu parantos nitipkeun elmu ngawariskeu pangabisa hususna dina widang basa.  karaos ayeuna mah “hade goreng ku basa”  nu hartina basa mangrupa alat pikeun komunikasi nu dijerona pinuh ku simbol jeung ajen nu hayang ditepikeun sangkan bisa katampa kabaca jeung karasa tug nepi nyankem kana hartina.

Advertisements

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Séptémber 2017
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
%d bloggers like this: