Carpon

singgasana jagat carita

singgasana jagat carita

Sakapeung urang sok bungah, sakapeung urang sok sedih, sakapeung urang bingung sakapeung urang teuneung. Hal wajar urang bisa ngarasa sakabeh hal eta. pikeun nepikeun naon nu urang rasakeun tina pangalaman jeung rarasaan amih batur bisa ngarti jeung ngarasa naon nu urang rasakeun. kitu deui dina hal karya fiksi sanajan ngan saukur runtuyan carita tina coretan tapi eta mangrupa pangalaman bawah sadar urang nu hayang ditepikeun salaku pangalaman ka alam ka jagat katut ka para manusana, lain pedah hayang bisa ngarti kana karya tapi mugia tiasa kakobet naon tujuan pangarangna

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Désémber 2016
M T W T F S S
« Feb    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: