Paelmuan

Titik Munggaran

Salawasna manusa hirup di dunya moal eureun ku mikir. Mun bisa hayang ngaliwatan ruang jeung waktu, nu fakta jeung semu. tapi salila eta oge manusa ngan manggih ueweuh, taya, jeung ilang. Manusa hirup di dunya ngan bisa mulung jeung nyiar pangabisa, tetela hirupmah ngan saukur panggung sandiwara tapi ngaguluyur nuturkeun skenario elmu jeung pangaweruh nu ditangtuktun ku gusti nu maha kawasa. “Pare beki eusian beki tungkul, kitu deui kuduna nu ngaran manusa”.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Méi 2017
M T W T F S S
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
%d bloggers like this: