Sausap Saulas Sajarah

Batu Tulis Kawali

Batu Tulis Kawali

Moal aya ayeuna mun teu aya baheula. Geus sakuduna urang ngahargaan mangsa baheula salaku bagian tina diri manusa. Sanajan eta pait atawa amis da gening baheula nu ngajadikeun urang jiga ayeuna. Manusa masih bisa ngarasakeun kahirupan jaman saatos jaman ayeuna, tapi salawasna manusa moal bisa deui ngarasaan jaman samemeh jaman ayeuna. Estuning hal eta mangrupa hiji bukti kadasyatan nu maha kawasa.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Pébruari 2017
M T W T F S S
« Feb    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
%d bloggers like this: